nevjerojatno

Pogledajte kako je ovaj vozač autobusa u sekundi izbjegao smrt!

bus, stup
Screenshot YouTube
27.03.2013.
u 08:27

Kroz vjetrobransko staklo autobusa probio se rasvjetni stup, a vozač ga je za dlaku izbjegao te uspješno zaustavio bus u kojem se nalazilo 26 putnika

Zastrašujuća snimka pojavila se na internetu. Na njoj se vidi kako je jedan vozač autobusa u Kini za dlaku izbjegao sigurnu smrt. Naime, kroz vjetrobransko staklo autobusa probio se ogromni rasvjetni stup koji je prošao baš pokraj glave vozača Mao Zhihaoa.

Vozač Mao Zhihao ostao je toliko pribran da je na kraju sigurno uspio i zaustaviti vozilo u kojem se nalazilo 26 putnika zbog čega je prozvan herojem.

– Nisam vidio cestu, samo sam htio zaustaviti autobus. Pokušao sam usporavati i voziti na jednoj strani ceste, a vozilo se na kraju zabilo u bankinu i zaustavilo – rekao je vozač.

>> Vozač autobusa zaspao i sletio s mosta, 14 osoba poginulo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije